Легенда на Берое: Можем да нарушим традицията на "Тича"


Легенда на Берое: Можем да нарушим традицията на "Тича"

2111 0

Голмайсторът на Берое за всички времена, бивш треньор на тима и на Черно море - Петко Петков е убеден, че старозагорци могат да си тръгнат с трите точки от морската столица.

За последно "зелено-белите" са печелили във Варна на 12 май 2001 година - с 2:1. За домакините точен е Стоянов от дузпа в 34-ата минута, но с попадения на Миндев (42) и Божилов (65) "заралии" осъществяват обрат. В последните 10 мача на Тича" Берое е инкасирал 7 загуби и 3 равенства.

"Мисля, че няма да изневерим на стила си. Играем ли си нашата игра, няма да загубим във Варна. Така момчетата ще продължат силното си представяне на чужд терен и ще нарушат традицията да изпитваме трудности при визитите си край морето. Ще срещнем противник, практикуващ силов футбол. Потенциалът на домакините е за местата около златната среда. Така е от години. Надявам се на победа", посочи Петков пред "Тема Спорт".

"И друг път съм казвал, че ще е грешно отборът да бъде обременяван с цел за непременно класиране в тройката. Съставът ни засега върви добре. Хубаво би било да следваме досегашната си политика и да играем мач за мач. Първо, на дневен ред е това как да вземем три точки от Черно море. После ще мислим как да го направим срещу Ботев Пловдив и Литекс и ще смятаме класирания", отбеляза Петков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички