Берое изпуска звездите си


Берое изпуска звездите си

2817 0

Берое върви повече от добре в първенството, но това все още не е причина някои от основните футболисти на "заралии" да са се разбрали с клуба за новите си договори. Според "7 дни спорт" следващият в списъка за подновяване на контракти след Венци Христов е капитанът Иво Иванов. Той се завърна под Аязмото преди 2 сезона като част от сделката по трансфера на грешника Димитър Везалов и оттогава е стълбът в отбраната на "заралии".

Контрактът на Иво Иванов е до края на сезона, а в Стара Загора очакват през зимата да пристигнат оферти от чужбина за него. Затова и в най-скоро време капитанът ще получи предложение за нов договор. На този етап никой не се наема с прогнози дали той ще го приеме, или нещата ще се закучат, както с Венци Христов.

Националът е получил предложение да преподпише със старозагорци, но възможностите за трансфер зад граница му мътят главата. Италианските Сампдория и Парма са най-сериозните кандидати за подписа му. В Стара Загора се притесняват, че и ЦСКА може да се намеси, имайки предвид сагата от миналата година.

Към момента преговорите с Христов продължават, а подробностите около контракта на Иванов се доуточняват, но не е изключен вариантът Берое да остане без двете си звезди още през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички