Кошмарът набира скорост: И Берое искал полиграф за свои играчи!


Кошмарът набира скорост: И Берое искал полиграф за свои играчи!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7876 0

В разгара на скандала в Черно море, след който клубът се раздели с вече десетима играчи, вестник "24 часа" пусна нова скандална новина. Тя гласи, че и в друг член на Първата шестица за изминалия сезон са се съмнявали в свои играчи и са планирали да ги пратят на детектор на лъжата!

Въпросният клуб е Берое, но изданието не съобщава повече подробности относно кой мач/мачове са били причина за съмненията, както и кои са съмнителните футболисти. Съобщава се само, че след избухналия скандал в Черно море, Берое са се отказали от идеята да тестват играчите си.

Както е известно, според слуховете, непотвърдени досега официално от никой в елитния клуб, шестима играчи на "моряците", сред които легендата Георги Илиев, са се провалили на полиграф, на който е бил подложен целият отбор. Въпросите са били свързани с това дали са играли симулативно срещу ЦСКА с цел облагодетелстване от "червените" в последния мач между двата тима (1:3). Как коментира скандала преди броени часове Георги Илиев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички