Контузия притесни Хубчев преди Лудогорец


Контузия притесни Хубчев преди Лудогорец
Снимка: beroe.bg

1171 0

Контузия притесни треньора на Берое Петър Хубчев преди днешния мач с Лудогорец от 1/8-финалите за Купата на България. Бронзовият медалист от САЩ'94 няма да може да използва новия си вратар Илко Пиргов, тъй като дошлият от Черно море страж е получил травма на тренировката в четвъртък, пише "Меридиан мач". Заради това резерва на Благой Макенджиев ще бъде младежкият национал Михаил Михайлов.

Друг от новите обаче ще бъде титуляр. Става въпрос за литовския десен бек Валдемар Боровский, който подписа с Берое преди седмица. Изгоненият от Левски Антон Огнянов пък навярно ще започне на резервната скамейка.

Иначе Хубчев ще заложи на следните 11: На вратата ще е Макенджиев, а пред него в защита ще действат Боровский, Иво Иванов, Владимир Зафиров и опитният Веско Пенев. В средата на терена ще е триото Елиаш, Игор Джоман и Георги Костадинов, а на върха на атаката ще е Жуниор Мапуку. Той ще бъде подкрепян по крилата от Крис Гади и Салим Керкар.

Любопитно е, че на същата фаза точно преди година двата отбора отново играха помежду си, като първият двубой завърши 2:1 за Лудогорец в Разград, а реваншът приключи 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички