Невиждани премии за Берое при бой по шампиона


Невиждани премии за Берое при бой по шампиона

1184 0

Сериозни премии за бой по Лудогорец ще приберат футболистите на Берое. "Заралии", които се точат да свалят разградчани от върха, имат обещани сериозни бонуси при отстраняване на носителя на купата. Според "7 дни спорт" за краен успех от сблъсъка всеки един футболист на Берое ще вземе по 3 000 лв.

Подобни премии са извънредни за "заралии", които играят за далеч по-малки бонуси в първенството. В последната седмица обаче треньорът Петър Хубчев е имал среща с борда на директорите, на която основната тема на обсъждане е била целта, която ще гонят "заралии" до края на сезона. Двете страни са се обединили около идеята, че най-лесно класиране може да се гони чрез турнира за Купата на България.

"Заралии" не крият амбициите си отново да се пробват в Лига Европа, а пътят през купата е значително по-кратък - само 7 мача. В първенството Берое се намира на 5-а позиция, само на точка зад третия Локомотив (Сф), там обаче разликата е много малка и няколко тима са вплетени в тази битка.

В същото време специална премия в "Лудогорец" за отстраняване на "Берое" на този етап от турнира няма да има. Както е известно, разградчани рядко имат единични бонуси след мачовете си през сезона. Изключение правят дербитата - гостувания на "Левски" и ЦСКА. Ръководството на шампионите има фиксирани премии за изпълнение на крайните цели - титла и купа, точно затова няма допълнителни стимули за Светослав Дяков и компания при отстраняване на Берое.

През миналия сезон Лудогорец получи над 400 хил. лв. отборен бонус от собственика Кирил Домусчиев за спечелването на купата, когато победи с 1:0 "Ботев" (Пд). За тазгодишното издание на турнира ръководство и футболисти все още са обсъждали бонуси, тъй като през есента на дневен ред беше участието в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички