Берое одобри Стивън Петков, чака БФС


Берое одобри Стивън Петков, чака БФС

1437 0

Стивън Петков може да подпише договор с Берое. Нападателят изкара пробен период в тима през зимата и е одобрен от треньора Петър Хубчев. На този етап обаче той все още не е сключил официално споразумение с клуба. Причината за това е, че правата му са спрени от БФС заради съмнение за черно тото.

От ръководството на старозагорци вече са изпратили молба до централата за преразглеждане на случая с Петков. Очаква се през следващата седмица Апелативната комисия да се събере, за да вземе решение какво ще прави с младока. Шансовете за положителен отговор не са малки. Ако това се случи, 19-годишният футболист ще се обвърже с клуба и ще може да вземе участие в първия пролетен кръг, в който "заралии" срещат Локо (Пловдив), пише "Тема Спорт".

Както е известно, името на юношата на "Левски" бе замесено в слухове за черно тото преди участието на юношеския национален отбор до 19 г. на европейското в Унгария. Това стана повод талантът да не попадне в групата на селекционера Александър Димитров, макар че минаваше за един от ключовите му играчи. Тогава от БФС спряха правата на младока, като това доведе до разтрогване на договора му с Лудогорец, който бе подписан в началото на юли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички