Кандидат за нов собственик на Берое вече води преговори за клуба


Кандидат за нов собственик на Берое вече води преговори за клуба
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2589 0

Представителите на компанията, която е кандидат за закупуването на Берое - CRD Sport, са пристигнали в Стара Загора и вече провеждат серия от срещи с важните фигури в града.

Ще има ли нов собственик Берое?

В неделя представителите на компанията са провели първи срещи, след пристигането си в Стара Загора, информира "dsport". Интересът на CRD Sport към Берое е от няколко месеца, като от фирмата вече са направили съответните проучвания относно финансовото състояние на клуба и неговите задължения, като са останали доволни, когато са разбрали, че старозагорци нямат такива.

Същата компания имаше интерес да придобие и Пирин, но в крайна сметка до сделка не се стигна.  Негативният развой е станал заради финансови неуредици, след като представители на компанията разкрили намеренията си за отлагане пред кмета и председателя на Общински съвет Радослав Тасков.

Сред представителите на американската компания са юристът по спортно право Данило Монти, формалният представител на компанията Ернан Банято, както и финансист. Компанията има разностранни бизнес интереси. Тя държи телевизионните права на мексиканската футболна лига. Няма да е изненадващо, ако Берое има и нов треньор от следващия сезон, който да замени Николай Киров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички