Какво "не се издържа" в Берое? В клуба няма неплатени заплати към никого


Какво "не се издържа" в Берое? В клуба няма неплатени заплати към никого
Снимка: Lap.bg

8782 0

 "В Берое няма забавени плащания. Всички в клуба са получили заплатите си". Това обяви председателят на съвета на директорите в клуба Желязко Динев пред "България Днес".

Въпросителни около ситуацията в старозагорския клуб се появиха след интервюто на треньора Петър Хубчев през уикенда. "Питайте ме за футбол, не ме питайте за другото, защото наистина не се издържа", бяха думите на Хубчев след загубата от Септември в 7-ия кръг.

Думите на треньора бяха изтълкувани като намек за тежката финансова ситуация в Берое. Според Динев обаче служителите в клуба нямат забавени възнаграждения.

"До момента всички финансови ангажименти, които сме поели, са изпълнени. Правим всичко възможно да осигурим още постъпления. Водим преговори както с няколко големи компании, така и с по-мали фирми, които имат желание да бъдат наши партньори", сподели още той.

"Има окуражителни знаци, че ще успеем да привлечем нови спонсори. Да, трудно е както за нас в клуба, така и за почти всички в България. Сложно е да се градят големи планове в подобна ситуация. Но на този етап се справяме. Надявам се скоро да има добри новини за привържениците на Берое", завърши Динев. Преди около месец Берое се обвърза със спонсор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички