Стамен Белчев не развя бялата кърпа, Арда Кърджали ще има високи цели в Първа лига (ВИДЕО)


Стамен Белчев не развя бялата кърпа, Арда Кърджали ще има високи цели в Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт - Арда

1346 0

Новият старши треньор на Арда Кърджали Стамен Белчев даде брифинг пред журналисти преди заминаването на "сините" на зимен лагер в Турция.

Опитният наставник заяви, че за него е чест да се завърне в клуба и обяви, че целите ще бъдат високи, въпреки че отборът вече се раздели с някои от ключовите си играчи и е на девето място в Първа лига:

"За мен е чест, че се завръщам в Арда. Надявам се да изпълним задачите, поставени пред отбора. Всички, които напуснаха, със сигурност са добри футболисти, но ние имаме достатъчно на брой. Може би на един-два поста ще търсим да подсилим отбора, но не на всяка цена, трябва да бъдат доказани футболисти".

"Целите? Те при всички случаи ще бъдат високи, никой не ми е поставил цели, но аз като треньор си поставям високи цели. Разликата от първата шестица не е много голяма, ще гоним да влезем в първата шестица. От утре влизаме на лагер в Кърджали, след това до 4 февруари заминаваме за Анталия. Четири контроли смятаме да изиграем в Турция, може би ще направим един мач и тук, когато се върнем. Знаете, че все още няма насрочена дата за първия мач след паузата с Лудогорец", заяви още Белчев.

Вижте цялата му пресконференция в долното видео:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички