Изненада: Любослав Пенев води преговори с тим от Първа лига!


Изненада: Любослав Пенев води преговори с тим от Първа лига!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3489 0

Любослав Пенев води преговори с Берое да стане старши треньор на отбора, научи SportLive от свои източници. Наставникът за последно води отбора на Царско село, но се раздели с "царете" през декември и е отворен към нови предизвикателства.

В Берое пък останаха без треньор, след като ръководството реши да отстрани Петър Колев от поста. В клуба има сериозни финансови въпросителни, след като държавата, чрез ТЕЦ "Марица Изток", спря да финансира Берое.

Проблемът за Берое е, че Петър Колев все още се води наставник на отбора, тъй като трябва да му се плати неустойка, която клубът не може да си позволи. Казусът с Колев, както и финансовата ситуация на Берое, няма как да не се явяват препятствие в преговорите с Пенев.

"Истина е, че се водят преговори, но към този момент трудно може да стане договорка", споделиха източници пред SportLive.bg. Разговорите между двете страни ще продължат в следващите дни, като от Берое ще трябва да се постараят доста, ако искат да убедят Пенев да поеме отбора.

Още миналия месец се появиха информации, че Любослав Пенев може да поеме Берое, но и друг гранд от Първа лига проявява интерес към Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички