Хубчев тества Лоузейро още две седмици


Хубчев тества Лоузейро още две седмици
Снимка: Официален сайт на Берое

963 0

Берое ще тества още около две седмици португалеца Алебрто Лоузейро. Халфът се завърна в тима, след като игра за него през сезон 2012/13. Тогава ЗЗ-годишният полузащитник помогна на заралии да вземат Купата на България. След това обаче той се контузи тежко и разтрогна договора си с тима. Оттогава не е играл.

Преди две седмици Алберто пристигна в Стара Загора и започна подготовка с тима. Той дори взе участие в контролата с Марек (3:1) - появи се на терена през втората част. Португалецът бе върнат под Аязмото по настояване на агитката, а Петър Хубчев склони да го тества след молбата на запалянковците.

Лекарският щаб прави всичко възможно да възстанови Крис Гади за утрешния мач срещу Локомотив София. Двубоят е от 20:00 в Стара Загора. Шансовете да започне като титуляр обаче са малки.

Срещата пропускат и наказаните защитници Владимир Зафиров и Веселин Пенев. Индивидуално продължава да се готви нападателят Димо Бакалов. Очаква се той да заиграе в края на месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички