Берое предлага нови договори на трима


Берое предлага нови договори на трима

1548 0

Берое ще предложи нови контракти през лятото на трима от основните си играчи начело с вратаря Благой Макенджиев. Със силното си представяне след раздялата с Иван Караджов стражът достигна дори до националния отбор. Той пази в контролата срещу Румъния, която бе неофициален дебют на селекционера Ивайло Петев.

Преговорите за нов договор с Макенджиев ще започнат в близките седмици, като очакванията под Аязмото са двете страни да се разберат доста лесно, пише "7 дни спорт".

Така стоят нещата и с другите двама футболисти, чиито контракти изтичат след края на сезона. 32-годишният Владимир Зафиров кара четвърта година в Берое, а според слуховете в града на липите престоят му може да се удължи с още два сезона.

Португалският любимец на "зелената" публика Елиаш Да Силва също е готов да остане в отбора, въпреки че има хронични проблеми с колената. 33-годишният полузащитник е моторът в средата на терена и неговата игра е барометърът за представянето на Берое.

Под Аязмото вече мислят и кого от младоците от втория отбор да вкарат в първия състав. Както стана ясно след последния Изпълком на БФС, всеки отбор от "А" група ще трябва да има по един титуляр до 21 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички