Хубчев: Съжалявам за това равенство


Хубчев: Съжалявам за това равенство
Снимка: beroe.bg

1071 0

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев бе разочарован от нулевото равенство с Лудогорец. Наставникът обаче сподели, че е доволен от представянето на неговия тим.

„Съжалявам много за това равенство, бяхме по-добрият отбор през целия мач, не само след почивката. Наистина много съжалявам. Това беше един мач, в който не влизаше топката в мрежата, има и такива двубои.", сподели Хубчев пред Diema Sport.

"Не само след почивката имахме повече положения. И през първото полувреме се получиха нещата така, както искахме. Не мога да не съм доволен от момчетата. И други мачове сме играли агресивно. Но мисля, че тази игра е в рамките на позволеното. Бяхме доста агресивни и двата отбора, но всичко беше феърплей", добави наставникът.

Относно борбата за титлата Хубчев заяви: Tози мач би трябвало да ни даде по-голямо самочувствие заради начина, по който играхме. Аз съм много против твърдите планове, говоря за титлата. Сигурно ръководството си има някакви планове, но накрая се взе решение в съблекалнята, че ще се следва целта, която поставят момчетата“.

Хубчев сподели, че тимът чака отговор от нов футболист, но отказа да коментира ситуацията с Жуниор Мапуку. "Имаме много договорки, надявам се утре да имам отговор от таран. Опитваме се да търсим, имаме нужда от такъв човек, който и да пасва на отборния ни дух. Не е без значение и финансовите възможности за Берое. Нямам представа какво става с Мапуку, има си екипи, които се занимават с него", сподели треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички