Ераносян: Запазихме точката с голяма доза късмет


Ераносян: Запазихме точката с голяма доза късмет
Снимка: ludogorets.com

1102 0

Наставникът на Лудогорец Едуард Ераносян призна, че тимът на Берое е стоял по-добре на терена и разградският тим е запазил нулевото равенство в двубоя много трудно.

"Берое седяха по-добре на терена, нормално, те играха с човек повече в голям период от време. С доста голяма доза късмет запазихме точката. Мисията беше да не допускаме грешки отзад, знаехме, че ще центрират в нашето наказателно поле. Имахме едно положение, но не успяхме да го реализираме", заяви Ераносян пред Diema Sport.

"В първите десетина минути стояхме добре, след тези минути те правят нещата, които са свикнали да правят, ще трябва да изкореня някои неща, искам скорост в атаката, не искам да има футболисти да играят със 6-7 докосвания. Не искам да виждам селски футбол. С 10 души играхме 50-55 минути, точката е спечелена заслужено", добави още наставникът.

„Няма проблеми в съблекалнята. Има неща, които трябва да променя, но няма да ги казвам на вас. Желанието, амбицията – трябва да се променят.“, сподели Ераносян и добави: „Би трябвало да мине още време, за да се напаснат фуболистите. Доста чужденци дойдоха – за тях това е една нова страна, кухня, език. Това не става за един месец. Нямаме европейски мачове и нямаме през 3 дни състезания, които да провеждаме. Това ще ни позволи да работим по-добре седмица за седмица. Желанието ни е това да се случи, колкото се може по-бързо.“

След този двубой Лудогорец е на първото място във временното класиране с актив от 15 точки, колкото има и вторият Литекс. Берое е на третата позиция с една по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички