Хубчев: Стартът не е добър


Хубчев: Стартът не е добър

800 0

Треньорът на Берое Петър Хубчев не беше доволен от старта на сезона в "А" група за неговия тим. Берое завърши при резултат 0:0 с новака в елита Монтана.

"Не е добър старт, особено като точков актив, но като цяло не мога да хвърлял обвинения, защото видях старание, особено второто полувреме. Имаше две възможности за отбора на Монтана. Имаше и малко умора в момчетата от предишните мачове. Лошото е, че нямаме време, утре пътуваме за следващия мач. Едва ли от един мач има натрупана психическа умора", сподели Хубчев след мача.

"Очаквахме Монтана да играе на контра. След шума около нашия отбор, повечето отбори ще играят така. Всеки има правото да си избира тактиката. Ще опитаме да подобрим нещата особено в офанзивен план”, добави още наставникът на Берое.

Той обясни и решението си да пусне Стивън Петков в титулярния състав. "Стивън Петков го пуснах заради правилника тази година. Ние сме принудени, няма как. Трябва да имаме едно такова момче. Просто Стивън е най-близо до мъжкия футбол. Нормално е да има притеснение у него. Ще продължим да разчитаме на него, защото показва потенциал.", сподели Хубчев.

Следващият мач на Берое е гостуване на Брьондби в Лига Европа. Двубоят е на 23 юли.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички