Хубчев коригира сериозно състава за Монтана


Хубчев коригира сериозно състава за Монтана

995 0

Сериозни корекции в стартовите единадесет се очаква да направи старши треньорът на Берое Петър Хубчев за днешното домакинство на Монтана, съобщава "Тема спорт". Те са продиктувани вследствие на първия двубой с Брьондби (0:1) и предстоящия реванш.

Сред титулярите за първи път ще излезе Стивън Петков. Появата му на терена е заради правилото, гласувано от Изпълкома, български футболист до 21 години да е на игрището от първата минута на мачовете. Юношата на "Левски" е опция за човек зад нападателя. Може да се изявява и по фланга.

Втората промяна в състава е свързана с бразилеца Том. Той ще заеме мястото на сънародника си Елиаш да Силва в средата на терена до Джоман. Елиаш ще бъде запазен за реванша с Брьондби.

В нападение пък вместо конгоанския таран Жуниор Мапуку Хубчев най-вероятно ще заложи на привлечения от Черно море Георги Божилов. Треньорът и Мапуку имаха сериозни разногласия на двубоя с датчаните.

Карето в защита пред вратаря Благой Макенджиев също ще претърпи ротации. Обичайният тандем в сърцето на отбраната в лицето на капитана Иво Иванов и Венцислав Василев ще се запази. На десния бек обаче на мястото на наказания Атанас Зехиров почти сигурно ще започне Венелин Филипов. Той е ляв краен бранител, но за двубоя с Монтана ще бъде пратен отдясно. Вляво ще играе титулярят Веселин Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички