Хубчев: Още не сме гранд, за да не си позволим такива загуби


Хубчев: Още не сме гранд, за да не си позволим такива загуби
Снимка: Иван Йочев

965 0

Наставникът на Берое Петър Хубчев бе крайно разочарован от загубата на своя тим с 0:4 от Лудогорец в 18-ия кръг на "А" група. След поражението част от феновете започнаха да скандират неговото име като укор.

"Много разочароваща загуба. Получихме два гола в минутите, в които бяхме равностойни и това пречупи момчетата. Срещу най-добрия отбор в България не вярвахме, че можем да вкараме и да се борим за нещо повече. Създаваме положения, но не можем да ги реализираме", коментира той пред "Диема" след мача.

"Много се говори за тези разочароващи резултати срещу Славия, ядоса се Хубчев. - Вървим добре, но все още не сме гранд, за да не си позволяваме такива резултати. Показателно бе и днес. Няма какво да очакваме в последния мач освен победа", категоричен бе специалистът.

Той добави, че не е усетил напрежение у водещия си голмайстор Венцислав Христов, породено от липсата на гол напоследък и трансферните слухове.

"Той може да бъде полезен, дори и да не вкарва - с повече движение, с помощ към отбора. Тези, които пише, че са се били, са живи и здрави, питайте ги какво са правили", завърши Петър Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички