Мениджъри от Европа ще гледат Берое - Лудогорец


Мениджъри от Европа ще гледат Берое - Лудогорец

2501 0

Представители на клубове от Норвегия, Полша и Холандия пристигнаха в България, за да наблюдават мача от 18-ия кръг на "А" група между Берое и Лудогорец.

Двубоят е днес от 16.00 часа в Стара Загора и предизвиква интерес, тъй като се срещат един от най-стабилните отбори до момента. Разградчани са на 2-а позиция в класирането с 35 точки, а беройци делят 3-ата с 28 точки заедно с отбора на "Левски".

Норвежкият клуб Хаугезунд изпрати треньора си Йостейн Гриндхауг и неговият помощник Мат Демпси, бивш футболист на Кардиф Сити. Двамата имат интерес към трима играчи на домакините, като един от тях със сигурност е халфът Георги Костадинов. По всяка вероятност крилото Крис Гади също е привлякло погледите. Поляците от Лех (Познан) имат традиционни интереси на Балканите, откъдето взимат често доста играчи. Те са се фокусирали също върху отбора на Берое, но за тях най-важни са годините на футболиста. Техен представител на стадиона под "Аязмото" ще бъде скаутът за региона Лукаш Мика.

Холандският мениджър Патрик Бреетвелд пък е получил поръчки от Твенте и Грьонинген, но не се знае дали има конкретен интерес или не към някой играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички