Хубчев: Не сме обречени, да загубим по този начин боли


Хубчев: Не сме обречени, да загубим по този начин боли
Снимка: БГНЕС

981 0

Старши-треньорът на Берое Петър Хубчев е категоричен, че не е имало страх в неговите футболисти. Още преди двубоя бившият футболист натърти, че у неговите възпитаници няма такова чувство. Въпреки това "заралии" паднаха с 0:1 от Брьондби в Лига Европа.

Страх не видях,  само голямо напрежение и притеснение от това, че играем на такъв форум срещу такъв отбор. Страх – в никакъв случай!", коментира наставникът след двубоя.

Двубоят се реши от късен гол на датския тим, като Хубчев е убеден, че след седмица отборът му има шанс да отстрани опонента си от втория кръг на Лига Европа.

"Според мен мач на тактическо надлъгване, за съжаление загубихме заради статично положение. Ние очаквахме да има много такива ситуации, в които играчите на Брьондби щяха да имат предимство заради ръста си. Да загубим по този начин ме боли повече, отколкото ако бяхме направили 0:0.

Ние сметки не сме си правили предварително срещу кого и как ще играем. Шансове имаме, няма да отидем като обречени. Трябва да вкараме повече голове, ще видим как ще ги търсим", завърши треньорът на тима от Стара Загора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички