Хубчев: "Доволни сме от себераздаването, но можем повече"


Хубчев: "Доволни сме от себераздаването, но можем повече"
Снимка: БГНЕС

1137 0

Наставникът на Берое Петър Хубчев не скри задоволството си от победата с 2:0 над Атлантас при гостуването в Клайпеда в Лига Европа.

Ето какво сподели той на традиционния брифинг след края на двубоя.

"С оглед на състоянието, в което се намираме и че нашето първенство все още не е започнало, мисля, че футболистите се раздадоха докрай. Чисто футболно съм сигурен, че отборът може да играе още по-добре, но както казахме, с оглед на ранния етап сме доволни от пълното себераздаване", сподели Хубчев.

На въпрос на какъв етап наставникът вижда тима към този момент героят от САЩ 94' отговори така: "Можем да бъдем и още по-добре, както в едното, така и в другото отношение. Но няма как да стане това, след като сме тренирали само две седмици и половина".

Относно това дали тимът е напълно сработен с новите футболисти на Берое, Петър Хубчев заяви: "Ако имаме предвид сегашните проблеми и че имаме петима нови футболисти в отбора, много е трудно да кажа, че отборът е сработен, както трябва. Едно нещо е много важно за мен и то не е кой е вкарал голове, а как се е представил отборът. Хубаво е, че всички се постараха максимално да паснат на отбора".

"В момента имам притеснения и освен тренировките, които ще направим до втория мач, едно нещо оттук нататък е много важно за мен и то е да не допуснем някакво подценяване. Ще бъде голяма грешка, ако подценим отбора на Атлантас", отговори Петър Хубчев на въпрос дали шансовете за класиране на Берое в следващия кръг на Лига Европа са вече подсигурени.

Запитан дали треньорският щаб на Берое вече е започнал с разузнаването на потенциалния следващ съперник в турнира – Брьондби, Петър Хубчев отговори следното:

"Да ви кажа честно, не съм мислил върху следващия съперник и няма да мислим все още. Разбира се, че ще имаме хора, които ще се занимават с тази работа. Но ние ще се концентрираме изцяло върху тренировките и втория мач с Атлантас".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички