Дзаферович: Васев е голям плюс за съперника


Дзаферович: Васев е голям плюс за съперника

2229 0

Бившият футболист на Берое и Локо (София) Ваня Дзаферович сподели, че очаква "заралии" да се върнат на победния път в "Надежда" днес.

"Смятам, че срещу Локо ще преодолеем загубата от ЦСКА. Мачът в "Надежда" няма да е никак лесен. Съперникът се намира в добра форма и не случайно спечели във Варна срещу Черно море. Знам, че статистиката не е с нас, но аз не се осланям на нея и знам, че ако покажем нашата си игра, ще спечелим трите точки", каза настоящият маркетингов директор на "заралии".

"Локомотив е подобрил значително играта си в защита. Много добре сработени са и отлично се възползват при статичните положения. Голям плюс за тима е, че начело е Димитър Васев, с когото съм имал честта да работя. Той умее да мотивира своите и придава част от духа на клуба. Има разлика от този Локомотив и състава от предишните два-три сезона, когато се бореше да не изпадне. В тима са събрани добри футболисти, които могат да се преборят за първата шестица. Локо ще разчита на контратаки. Няма да ни покани в своята половина. Ще стане здрав сблъсък. На наша страна е опасната ни и разнообразна атака", добави хърватинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички