Берое загря за Левски с победа срещу дубъла на Ботев Пловдив


Берое загря за Левски с победа срещу дубъла на Ботев Пловдив
Снимка: Beroe.bg

1409 0

Отборът на Берое се наложи с 2:0 над дубъла на Ботев Пловдив в приятелски мач, който се игра на един от терените на "Футболен комплекс Ботев 1912".

През целия двубой играта бе предимно в половината на "жълто-черните", но през първата част "зелените" не успяха да намерят верния път към вратата. В 7-ата минута Рука центрира в наказателното поле, а Кръстев отправи удар с глава, но топката срещна гредата на "канарчетата".

Следващата опасна ситуация дойде в 20-ата минута, когато Спас Георгиев засече топката от въздуха, но стражът на домакините се намеси блестящо и спаси.

В 61-ата минута Луизиньо бе съборен в наказателното поле и реферът отсъди дузпа в полза на Берое. Зад топката застана Тунгара, който хладнокръвно реализира и откри резултата. Второто попадение падна 15 минути по-късно, когато Луизиньо напредна по левия фланг и центрира в наказателното поле, а Лукас Мартинс бе най-съобразителен и оформи крайното 2:0.

След паузата за националните отбори Берое е домакин на Левски - 3 октомври, 20:00 часа. Още НОВИНИ ЗА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички