Берое се върна към победите над Пирин, проблемите за "орлетата" продължават (ВИДЕО)


Берое се върна към победите над Пирин, проблемите за "орлетата" продължават (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

1779 0

Берое постигна ценна победа по време на 28-мия кръг от Първа лига, която идва под №7 през сезона. В герой за заралии се превърна Симеон Мечев още във втората минута, който реализира единственото попадение в спора с Пирин Благоевград.

По този начин старозагорци се изкачват до 11-та позиция и изостават с 2 точки на 10-тия Ботев Пловдив, който разполага с 29 пункта. Проблемите за тима от Югозападна България продължават поради скромния актив от 21 точки след 28 срещи, който отрежда 14-а позиция.

Берое сложи край на серия от две поредни поражения - от Левски и Славия, докато "орлетата" не са отбелязвали попадение по време на трето поредно поражение, докато преди това бяха постигнати ремита на два пъти и така тимът на Христо Янев не е печелил в пет поредни срещи.

Последните две срещи между двата тима пък бяха завършвали при ремита - 0:0 и 1:1, а преди това Берое бе в серия от три поредни победи във всички турнири над съперника. 

Проследете всичко най-интересно от Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички