Берое се съвзе с категоричен успех над носителя на Купата във Варна


Берое се съвзе с категоричен успех над носителя на Купата във Варна
Снимка: Иван Янев/БГНЕС

1048 0

Берое най-накрая направи силен мач като гост и спечели с 3:0 визитата си на Черно море във Варна, с което се доближи само на точка в класирането до шампиона Лудогорец.

„Заралии“ имат 23 пункта и са на четвърта позиция, а „орлите“ са трети с 24, колкото е активът и на Литекс. Лидерът Левски е далеч напред с 28, а Черно море с 18 остава на шесто място.

За първи път от 26 юли Берое реализира повече от един гол в шампионатен мач – тогава Локомотив бе победен с 2:1 в Пловдив. Сега Неманя Милисавлевич откри резултата за гостите в 29-ата минута, а Том се разписа за 0:2 в 60-ата – само 120 секунди след като се бе появил в игра на мястото на Стивън Петков.

След като в добавеното време Исмаил Иса пропусна също да се разпише от чиста позиция, в 93-ата минута нападателят все пак го направи, за да осигури най-убедителната победа на "заралии" от началото на сезона.

Така Берое се реваншира на феновете си за изненадващото поражение с 1:2 от Славия в предишния кръг, докато Черно море продължава да не може да отбележи гол – в миналия си мач „моряците“ отстъпиха на Левски с 0:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички