Хубчев видя нервност в играчи на Берое


Хубчев видя нервност в играчи на Берое

1132 0

Старши-треньорът на Берое Петър Хубчев изрази впечатление, че неговите възпитаници са били изнервени през първите 45 минути на двубоя за Купата на България срещу Банско.

Заралии успяха да стигнат до труден успех с 3:1 над втородивизионния отбор, с което се превърната в последния четвъртфиналист в турнира.

Според Хубчев, влияние върху представянето на футболистите е оказала и загубата от Славия през уикенда, която дойде след две фрапантни грешки на Благой Макенджиев. Днес на вратата беше Илко Пиргов.

"Бяхме изнервени през първото полувреме. Това е нормално след загубата от Славия. Във всяка една среща най-важното е да спечелиш, но в турнир от такъв тип победата е още по-важна. Няма конкретен отбор, който желая да се падне на Берое на четвъртфиналите.

Свикнали сме да играем в сгъстен цикъл от мачове и не ни притеснява, че ще изиграем три двубоя за 8 дни. Опитахме се да запазим някои от основните ни футболисти, но плановете невинаги се получават. Иван Коконов е контузен и не тренира с отбора, затова пропусна последните два мача", каза след срещата бронзовият медалист от САЩ 94'.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички