БФС връща правата на Стивън Петков


БФС връща правата на Стивън Петков

3520 0

Добри новини очаква юношата на "Левски" Стивън Петков, който е със спрени права вече близо шест месеца. В средата на октомври миналата година Апелативната комисия към БФС потвърди решението на Дисциплинарната и остави без състезателни права футболиста извън футбола. Той се забърка в грандиозния скандал с уредени мачове на юношеския национален отбор до 19 години в началото на август.

Според хора от обкръжението на Петков той е наказан неправомерно от хората в централата. Те са го санкционирали, въпреки че има документи, че играчът не е обект на разследване или досъдебно производство. Именно затова от БФС ще възстановят правата на футболиста, за да не бъдат съдени от играча, пише "България Днес".

От януари насам Стивън тренира с отбора на Берое, където е на проби. Той получи правото да играе в контролни срещи с екипа на старозагорци от БФС, което също води до заключението, че юношата на "сините" скоро ще бъде реабилитиран.

Решение по казуса се очаква в близките дни. Засега самият Петков и мениджърът му предпочитат да запазят мълчание до излизането на решението на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички