Берое почна подготовка с обвинен за черно тото


Берое почна подготовка с обвинен за черно тото

1563 0

Берое ще тества скандалния юноша на "Левски" и бивш футболист на Лудогорец Стивън Петков, стана ясно днес. Играчът, който бе със спрени права, след като бе уличен в уреждане на мачове, започна подготовка с отбора.

Петков се забърка в скандала за уреждане на мачове на юношеския национален отбор до 19 години през август миналата година. През октомври Апелативната комисия към БФС потвърди решението на Дисциплинарната и го остави без състезателни права. Преди това той бе изхвърлен от Лудогорец.

Берое започна подготовката си с 24 футболисти. Отсъстваше само вратарят Михаил Михайлов, който бе на лагер с юношеския национален отбор на България. Единственото сигурно ново попълнение в зимната пауза засега е стражът Илко Пиргов, който се присъедини към Берое като свободен агент. На проби в тима освен Петков са Мариус Папшис и Николай Янков.

Отборът ще тренира в Стара Загора до 26 януари, като в първите дни ще бъде пороведен мини лагер на Старозагорските минерални бани.

Първата проверка за годината е на 19 януари срещу Верея. На 24 януари съперник на "заралии" е "Ботев" (Пловдив), а по всяка вероятност двубоят ще се играе на базата на жълто-черните в Коматево. Първата част от подготовката ще завърши със спаринг срещу Свиленград на стадион „Колодрума“ в крайграничния град на 26 януари.

Втората част от подготовката ще бъде проведена в турския курорт Алания. Беройци ще се подготвят там от 27 януари до 4 февруари, като ще изиграят три контролни срещи. Съперниците за тях ще бъдат обявени допълнително.

След завръщането си в България отборът отново ще се подготвя в Стара Загора, а последната проверка преди подновяването на официалните двубои ще бъде в Поморие срещу местния Черноморец на 7 февруари.

Групата на Берое:

Вратари: Благой Макенджиев, Илко Пиргов, (Михаил Михайлов е на лагер с юношеския национален тим и ще се присъедини към отбора в близките дни)

Защитници: Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Иво Иванов, Пламен Тенев, Танко Дяков;

Полузащитници: Аласан Н’Диайе, Атанас Зехиров, Георги Костадинов, Димо Бакалов, Елиаш Да Силва, Игор Джоман, Крис Гади, Салим Керкар, Самир Аясс;

Нападатели: Венцислав Христов, Джуниор Мапуку, Станислав Костов;

Нови: Илко Пиргов;

Напуснали: Михаел Ковачевич, Иван Караджов, Илия Мунин, Стефан Спировски;

На проби: Мариус Папшис, Стивън Петков, Николай Янков.

12 януари 2015, 15:00 часа:

Начало на тренировките

13-19 януари 2015:

Лагер на Старозагорски минерални бани, тренировки в Стара Загора

19 януари 2015, Стара Загора:

Берое – Верея

24 януари 2015, Пловдив:

Ботев (Пловдив) – Берое

26 януари 2015, Свиленград:

Свиленград 1921 (Свиленград) – Берое

27 януари – 4 февруари 2015:

Лагер в Алания, Турция с три контролни срещи, съперниците ще бъдат обявени допълнително

7 февруари 2015, Поморие:

Поморие (Поморие) – Берое

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички