Берое може само да съжалява, че точките в Стара Загора срещу Пирин бяха поделени (ВИДЕО)


Берое може само да съжалява, че точките в Стара Загора срещу Пирин бяха поделени (ВИДЕО)
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

885 0

Берое и Пирин не успяха да се победят, завършвайки 0:0 в откриващия мач от 16-ия кръг на родната Първа лига в Стара Загора. Със сигурност от равенството по-недоволен може да бъде домакинският тим, тъй като той контролираше срещата и имаше много добри ситуации за отбелязване на гол.

Отборът на Берое установи доминация още от първата минута на терена. Възпитаниците на Хосе Луис Ачиари нанесоха цели 21 удара, като 13 от тях дойдоха след почивката. За сравнение, Пирин имаше само 3 удара в мача, но момчетата на Иво Тренчев показаха отлична организация в защита и удържаха атаките на домакините.

Най-близо до гола бе Вини Трибуле, който се озова очи в очи със стража на гостите. Нападателят овладя топката и нанесе удар към далечния ъгъл, но напречната греда го спря да отбележи.

Двата тима си разделиха точките, а Берое продължава да е осми в шампионата с актив от 21. Пирин пък е на 13-ата позиция с 12 пункта и спря серията си от три поредни поражения. "Заралии" ще мерят сили с Арда след седмица, а "орлетата" се готвят за среща с ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички