Хебър се справи с безличен Берое и си тръгна с 3 точки от Стара Загора (ВИДЕО)


Хебър се справи с безличен Берое и си тръгна с 3 точки от Стара Загора (ВИДЕО)
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1796 0

Хебър победи отбора на Берое с 0:2 на стадиона в Стара Загора в мач от последния редовен кръг на Първа лига. Двете попадения бяха дело на Стефан Цонков в 24' и Георги Тартов в 72'. През второто полувреме отмениха и гол на отбора, воден от Любослав Пенев.

По този начин Хебър завършва на 14-то място след редовната фаза на шампионата с 23 точки, а Берое е 12-ти с 27. През целия двубой Хебър успяваше да реализира по-добре атаките си, докато старозагорци не съумяха да измислят нищо интересно, с което да затруднят.

Първото опасно положение в двубоя се превърна в гол. След центриране от корнер и лек хаос в наказателното поле топката стигна до Стефан Цонков, който също с глава прати топката във вратата за 0:1. До края на полувремето Тонислав Йорданов имаше няколко възможности пред себе си, но вратарят не Хебър се справи.

Десетина минути след началото на втората част Георги Търтов стреля от пряк свободен удар, но над вратата на Караджов. В 66' Анте Живкович прати топката във вратата на Караджов, но попадението не бе зачетено. Оказа се, четопката бе напуснала очертанията на терена. В 72' Анте Живкович прати топката в страничния стълб, а отбитата топка отиде при Георги Търтов, който не сгреши за 0:2. До края на двубоя така и не се стигна до повече попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички