Берое хареса още един от Черно море, ето плана на Хубчев


Берое хареса още един от Черно море, ето плана на Хубчев
Снимка: БГНЕС

1624 0

Берое работи усилено по намирането на нов централен нападател. "Заралии" са набелязали още един футболист за този пост, информира "Тема Спорт". Става въпрос за играча на Черно море Георги Божилов.

Неговият договор с "моряците" изтича през юни и от "Тича" засега нямат намерение да му предлагат нов. Самият футболист също имал желание да смени обстановката. Той е в тима от Варна от началото на 2010 година. Преди това Божилов рита за Локомотив (Пловдив), Черноморец и Нефтохимик.

За трансфера на нападателя в Берое ще допринесе и фактът, че той ще излезе без пари на клуба. В плановете на специалиста за атаката е още футболистът на Киево Радослав Кирилов, Димитър Алексиев от Хасково и още един от Черно море - Иван Коконов, чиито договор също изтича и той няма да остава на "Тича".

Хубчев ще се опита и да привлече класен бранител от чужбина, който да увеличи конкуренцията в ариергарда на отбора му. През сезона тимът от Стара Загора имаше лош късмет и на наставника често се налагаше да преквалифицира играчи от други постове. В един момент дори Елиаш бе използван в сърцето на отбраната.

През лятото Берое се очаква да освободи Станислав Костов, който има само един гол за първенство и е далеч от желаната форма.

Хубчев все още се колебае за Жуниор Мапуку. Липсата на постоянство у нападателя от ДР Конго сериозно притеснява наставника на "зелено-белите". Поради слабото представяне на Костов и Мапуку треньорът често използваше Георги Андонов на върха на атаката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички