Берое готов със селекция за Европа


Берое готов със селекция за Европа
Снимка: Официален сайт на Берое

1641 0

Ръководството на Берое работи усилено по лятната селекция. "Заралии" вече са набелязали необходимите им играчи. Те са водили и предварителни разговори с тях, пише "Тема Спорт". Очаква се преговорите да бъдат финализирани, когато окончателно стане ясно дали ще успеят да спечелят квота за Лига Европа.

Английскоговорящ чужденец, играл на Острова, ще изкара пробен период под Аязмото. Името и националността му се пазят в тайна. За него се знае само, че е офанзивен играчи и ако бъде харесан от спортно-техническия щаб, ще получи предложение за договор.

Старозагорци търсят остриета, независимо дали ще се класират за Европа. В предни позиции сега те разполагат само с Георги Андонов, който не е в оптимална форма заради дълго възстановяване от контузия. Друг нападател - Станислав Костов, има само 2 попадения през сезона, а Жуниор Мапуку се е разписвал само веднъж тази пролет - срещу Лудогорец за купата. "Зелено-белите" следят ситуацията около Димитър Алексиев от Хасково.

"Заралии" ще се опитат да вземат и нов централен защитник, защото на позицията имат само капитана Иво Иванов и младия Пламен Тенев, а Владимир Зафиров е със счупен пръст на крака. В няколко поредни трансферни прозореца Берое опитват да се сдобият и с ляв бек. И през лятото най-вероятно ще се пробват пак.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички