Томаш, помощниците му и спортният шеф на Берое подадоха оставки


Томаш, помощниците му и спортният шеф на Берое подадоха оставки

1169 0

Българският футбол бе "озарен" от поредните масови оставки. Този път те дойдоха от Берое, който снощи загуби от Славия в първенството. Желанието си да напуснат изразиха треньорът Александър Томаш и помощниците му, както и спортният директор Валентин Грудев.

Това стана ясно от публикация на официалния сайт на клуба. Там се пояснява, че оставките са продиктувани от незадоволителните резултати на отбора напоследък и от създалото се напрежение във футболната общественост в Стара Загора. Ето какво гласи съобщението на сайта:

"Часове след загубата на нашия любим отбор от „Славия“, спортно-техническият екип на „Берое“ в лицето на директора Валентин Грудев, старши треньора Александър Томаш и неговите помощници Константин Мирчев и Тодор Кючуков депозираха своите оставки пред ръководството на клуба. Решението е продиктувано предвид незадоволителните резултати напоследък и по повод създалото се напрежение във футболната общественост в Стара Загора". А кой е отборът у нас, който излиза, че най-често сменя треньора, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама