Томаш, помощниците му и спортният шеф на Берое подадоха оставки

Българският футбол бе "озарен" от поредните масови оставки. Този път те дойдоха от Берое, който снощи загуби от Славия в първенството. Желанието си да напуснат изразиха треньорът Александър Томаш и помощниците му, както и спортният директор Валентин Грудев.

Това стана ясно от публикация на официалния сайт на клуба. Там се пояснява, че оставките са продиктувани от незадоволителните резултати на отбора напоследък и от създалото се напрежение във футболната общественост в Стара Загора. Ето какво гласи съобщението на сайта:

ЦСКА превъзхожда Лудогорец по трансферни сделки за последните 5 сезона

В последните години Лудогорец е отборът в България, с който най-често се свързват позитивите за родния футбол. В Разград бяха направени и най-сер...

"Часове след загубата на нашия любим отбор от „Славия“, спортно-техническият екип на „Берое“ в лицето на директора Валентин Грудев, старши треньора Александър Томаш и неговите помощници Константин Мирчев и Тодор Кючуков депозираха своите оставки пред ръководството на клуба. Решението е продиктувано предвид незадоволителните резултати напоследък и по повод създалото се напрежение във футболната общественост в Стара Загора". А кой е отборът у нас, който излиза, че най-често сменя треньора, вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!