Черно море пребори Берое на тежкия терен във Варна


Черно море пребори Берое на тежкия терен във Варна
Снимка: Официален сайт на Черно море

1710 0

Черно море победи Берое с 2:0, в здрав мач, на тежкия терен на стадион “Тича” във Варна в мач от 12-ия кръг на Първа лига. Преди двубоя се изсипа силен дъжд в морската ни столица, което усложни условията за играчите. Исмаил Иса откри резултата в 38-ата минута, а Мартин Минчев от дузпа в 85-ата оформи крайния резултат.

Домакините имаха по-опасни ситуации през първата част. В 35-ата минута Мартин Минчев можеше да открие резултата. Младокът напредна в наказателното поле отляво и стреля с левия крак, но Пламен Колев изби. Само три минути по-късно обаче “моряците” успяха да открият резултата. Дани Кики пое топката в половината на Черно море и намери Васил Панайотов. Той напредна и изведе Исмаил Иса. Нападателят на варненци напредна и с удар по земя реализира за 1:0. 

През втората част Берое се активизира и в  57-ата минута нацели гредата след удар с глава на Виктор Генев от корнер. В 85-ата минута Исмаил Иса избяга зад гърба на защитата и пусна успореден на вратата пас към Родриго, който обаче бе фаулиран. Мартин Минчев реализира отсъдената от рефера дузпа.

С победата днес Черно море събра 18 точки и вече заема пета позиция в класирането. Същият актив има и Берое, но по-лошата голова разлика го праща на седмо място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички