Херо бесен след загубата: Не може да играеш толкова безразлично


Херо бесен след загубата: Не може да играеш толкова безразлично
Снимка: Getty Images/Guliver

1916 0

Наставникът на Берое Димитър Димитров – Херо остана крайно недоволен от поражението на старозагорци срещу ЦСКА 1948 с 3:4, което елиминира неговия тим от турнира за Купата на България. След срещата бившият наставник на Лудогорец и Черноморец Бургас коментира случилото се на терена в Стара Загора.

„Някои хора трябва да излезнат от зоната на комфорта. Не може да си толкова безразличен и да губиш мач на собствен терен и да ти вкара 4 гола отбор от „Б“ група и ти да се смееш в съблекалнята и да не ти пука от нищо, особено някои от чужденците. Смешно е при 4 гола допуснати гола на наш терен срещу отбор от Втора лига да се оправдаваме със съдията. Колкото и да са изцедени играчите ми няма извинение. Ясно е, че играят едни и същи, но няма извинение. Аз искам да се извиня от мое име на феновете и ръководството за това поражение.“

"Запознавам се в движение с играчите. През зимата ще реагирам. Няма никакво подценяване. Става въпрос на ниво и класа за съжаление на отделни играчи, които не са за Берое. Мартин Камбуров беше изморен. Той е на 40 години и е трудно да се възстанови за два дни. Лично той ме помоли да не почне, но е на разположение да влезе, ако се наложи, както и стана. Чужденците, които са тук, са перманентно контузени. Нямам представа какво им е. Наложи се Виктор Генев да влиза нападател в края на мача. Той е централен защитник, а го пуснахме да играе център нападател“ коментира Херо.

А повече за днешния резултатен мач, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички