Херо: Очаквах Берое да е хит през този сезон, Томаш не заслужаваше подобно отношение


Херо: Очаквах Берое да е хит през този сезон, Томаш не заслужаваше подобно отношение
Снимка: Официален сайт на Берое

1383 0

Димитър Димитров бе официално представен като треньор на Берое. Херо обяви, че няма как да очакват от него веднага да оправи нещата в старозагорския клуб, но ще даде всичко от себе си. Наставникът изрази изненадата си за трудностите на тима през този сезон, като е очаквал "зелените" да са голямата сензация в първенството.

"За мен е огромна чест да поема Берое. Уважаван клуб, с история. Стара Загора е един от най-футболните градове на България. През годините съм имал и други предложения от Берое. Тогава не се получи. Не очаквайте чудеса в началото. Няма такива магьосници, които да обърнат нещата на 360 градуса. Ще работя със сърце и душа. Берое, на базата и възможностите които има, не е на мястото си", заяви Херо на пресконференцията.

Той защити и Александър Томаш, когото заменя на поста. "Чувствам Томаш не само като приятел, но и като един млад специалист, който е работил със сърце и душа. Убеден съм, че той ще има доста сериозно бъдеще в българския футбол. Той е изградил този отбор. Не заслужаваше подобно отношение, защото съм убеден, че е работил със сърце и душа".

"Какво ме накара да приема поста?! Накараха ме базата и условията в Берое. Това е една от най-добрите бази, с тази на Лудогорец. И публиката, която е изключително важен фактор, която е налице. Публиката винаги има право, тя не трябва да се коментира. Вярвам, че ще имаме успехи. Ако трябва да бъда честен, очаквах през тази година Берое да е хит. Това да е най-силната година на Берое. Изненадан съм, че не се получи това надграждане. Ще се опитам да намеря баланса в нашия отбор. Като погледнем статистиката - имаме само победи и загуби, залитаме от едната до другата страна. От зимата ще преценявам какво е нужно на този отбор".

Томаш и помощниците му работиха в Берое два сезона и половина. В предишните 2 кампании "заралии" завършваха на четвърта позиция в Първа лига. В момента отборът се намира на осмото място, след като записа 6 победи и 7 загуби. Вижте в този материал каква заплата прибираше треньорът на Берое досега. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички