Херо за Берое: Всичко може да стане, нищо не мога да кажа

След оставката на Александър Томаш веднага започна да се спекулира около новото име, което ще застане начело на Берое. Димитър Димитров-Херо бе най-отявлено спряган. Той бе запитан относно възможността да поеме заралии, но нито отрече, нито потвърди информациите.

"Няма какво да коментирам на този етап. Пише се какво ли не по медиите. И за националния отбор бях спряган, но видяхте, че Георги Дерменджиев стана треньор. Какво да кажа за Берое? Няма нищо на този етап. Всичко може да стане. За момента нищо не мога да кажа, ще видим" - заяви Херо пред "Блиц".

От Берое са поканили Херо за треньор

Ръководството на Берое е отправило покана към Димитър Димитров-Херо за старши треньор на отбора. Както вече стана ясно, по-рано днес старозагорци...

Освен това, той призна, че сагата с Иртиш е към своя край (все още чака да му бъдат изплатени няколко заплати, след като напусна клуба през месец май) и споразумението е съвсем близо. Междувременно, припомняме, че от Берое приеха 3 от 4-те оставки, които бяха подадени. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!