Официално: Херо е новият треньор на Берое


Официално: Херо е новият треньор на Берое
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3860 0

От Берое официално обявиха, че Димитър Димитров - Херо е новият треньор на клуба. Той ще проведе своята първа тренировка с отбора утре в 16 ч. В неговия екип ще бъдат още Петър Колев и Георги Чиликов. Представянето на новия треньорски щаб ще бъде утре (24 октомври) от 14:30 ч. в залата за пресконференции на стадион „Берое“.

"Берое прие оставките на досегашния треньорски екип в състав Александър Томаш, Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Ивайло Младенов, на които благодари за съвместната работа и пожелава успех!", написаха от старозагорския клуб.

Димитър Димитров е на 60 г., роден в Бургас. Като треньор е трикратен шампион на България, носител на Купата на страната, двукратен носител на Купата на професионалната лига. За последно той бе треньор на казахстанския „Иртиш“ (Павлодар). Петър Колев е на 44 г., роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за „Берое“ във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на „зелените“ през сезон 2009/10 г.

Томаш и помощниците му работиха в Берое два сезона и половина. В предишните 2 кампании "заралии" завършваха на четвърта позиция в Първа лига. В момента отборът се намира на осмото място, след като записа 6 победи и 7 загуби. Вижте в този материал каква заплата прибираше треньорът на Берое досега. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички