Шеф в Берое: Мартин Камбуров иска да счупи рекорда на Петър Жеков


Шеф в Берое: Мартин Камбуров иска да счупи рекорда на Петър Жеков
Снимка: Оф. сайт на Берое

2545 0

Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира  основните въпроси около отбора и клуба в навечерието на пролетния дял, както осъществените трансфери през зимата.

"Интересът на ЦСКА и Левски към наши играчи показва, че в Берое се работи добре. Бандаловски, който отдавна беше забравен от ЦСКА, в момента е национал на България и се представя много силно при нас. Той е футболист на Берое. Ние засега нямаме информация някой официално да го е поискал. На този етап нито клубът, нито играчът е получил запитване от ЦСКА. Той има качествата да играе и в ЦСКА, и в Левски. Мисля, че се чувства добре при нас, уважаван е в Стара Загора и възроди кариерата си в Берое. Съществува интерес и към други наши футболисти, но от чуждестранни клубове. Има време до края на трансферния прозорец. Но ние имаме своите амбиции в първенството, не мисля, че отстъпваме по нещо на ЦСКА и Левски", заяви той пред "Тема спорт".

"Доволен съм от видяното. Направихме полезна стъпка към официалните мачове. Срещу Гълъбово се получиха хубави неща, с доста положения, важното е да ги оползотворяваме в шампионата. Искам да благодаря на нашата публика, тъй като на контролата присъстваха близо 1000 души. Бих могъл да отлича Баранов и Еуженио, но целият отбор игра на високо ниво. Конкретно за Баранов смятам, че е класен защитник, интелигентен, с добро изнасяне на топката, национал на Естония. Добро попълнение е. Еуженио пък го познава цяла България и това наклони везните да го привлечем отново. Педро има голов нюх, добра техника и бързина. Смятам, че ще е доста полезен, защото много добре познава нашия шампионат. Малко ни притеснява ситуацията с Леони, който получи контузия в рамото. Дано не излезе нещо сериозно - да е разтежение, а не скъсване на муску".

"Вече сме провели разговори с всички футболисти, чиито договори изтичат. Лично аз съм говорил с Камбуров. Всичко между нас като ръководство и него е ясно. Смятам, че може да се очаква да остане в Берое и през следващия сезон. Той е воден от амбицията да счупи рекорда на Петър Жеков. Нормално е да има това желание, Камбуров е една от последните действащи легенди. А и вижда, че има основание да преследва постижението. Искам да отчета също, че през последния месец Камбуров проявява много по-различна гледна точка като опит, вдъхва много сериозен позитивизъм на момчетата", допълни още Грудев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички