10 от Берое изпуснаха Славия в София


10 от Берое изпуснаха Славия в София

1350 0

Славия не успя да стигне до победа в мач от 4-ия кръг на "А" група, след като стигна само до 0:0 срещу Берое, въпреки че гостите от Стара Загора играха с човек по-малко над 85 минути.

Причина за това е червеният картон, който си изкара Елиаш още в 5', и то след грешка на вратаря Макенджиев. Той подари топката на Ивайло Димитров и нападателят остана очи в очи с него. Тогава обаче се намеси Елиаш, фаулира го и беше изгонен с директен червен картон.

Това обаче не помогна на "Белите" да стигнат до успеха, а гостите могат да съжаляват, че при контраатаките си не се добраха до успеха.

Славия извади сериозен късмет, след като греди през първото полувреме удариха двама футболисти на Петър Хубчев. Първо това стори Зафиров (13') и Жуниор Мапуку (34').

През второто полувреме домакините от София имаха претенции за дузпа, а с нови два пропуска се отчетоха Веселин Пенев и Мапуку.

Така Берое продължава без загуба в шампионата, но тимът от Стара Загора може да съжалява, че не стигна до успех днес в "Овча купел". "Зелените" са с актив от 8 точки и делят първото място с Литекс. Славия е с точка по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички