Отправиха огромно предупреждение към заместника на Юрген Клоп - 40 души си тръгват от Ливърпул

Бившото крило на Ливърпул Райън Бабел сподели какво е чул да се говори в клуба, като отправи сериозно предупреждение към спрягания за заместник на Юрген Клоп - Арне Слот.  След близо девет години начело на Ливърпул, Клоп обяви решението си да напусне клуба в края на сезон 23/24 през януари.

Оттогава множество различни мениджъри бяха свързвани с преминаване на "Анфийлд", включително такива като Шаби Алонсо, Роберто Де Зерби, Рубен Аморим, Томас Тухел, а Слот е последният фаворит.

Огромен брой персонал си тръгва заедно с Юрген Клоп

На новия мениджър, който и да е той, обаче едно е ясно, а именно, че няма да му е никак лесно в Ливърпул. Според Бабе поне 40 души си тръгват с Клоп. "Освен Клоп разбрах, че поне още четиридесет души в клуба напускат. От хора в кухнята до служители и анализатори. Треньорът, който идва, трябва да го замести и това не ми се струва лесно".

Още: Най-вероятният наследник на Юрген Клоп: Уверен съм, че скоро ще поема Ливърпул!

Бившето крило също написа в социалните мрежи: "Всеки мениджър, който има желание да поеме работата в Ливърпул, трябва да знае, че трябва да вземе не просто треньорски екип на клуба. Повече от 30 души в клуба, които Клоп доведе, които бяха ОСНОВНА част от успеха на Ливърпул през годините, също напускат. Трудна работа".

Още: "От години не е имало такъв треньор": По стъпките на Кройф, но обсебен от Гуардиола и вманиачен по контрола - кой ще наследи Юрген Клоп?

Звезда на Арсенал похвали спряган за Ливърпул, помогнал му е много в развитието

"Може да е треньор на Ливърпул": Върджил ван Дайк разкри наследника на Юрген Клоп?

"Новак е": Футболист със 106 попадения във Висшата лига предупреди Ливърпул за наследника на Клоп

Рубен Аморим е аут от надпреварата, Ливърпул има нов фаворит за заместник на Клоп

Гласували общо: потребители

Горещи оферти