Странно: Титуляр на Ливърпул озадачи - феновете видяха намек, че напуска клуба (СНИМКА)

По-наблюдателни привърженици на Ливърпул забелязаха любопитно действие на един от титулярите през този сезон. Става въпрос за нападателя Дарвин Нунес и "проява" в личния му профил в социалната мрежа Instagram.

В последно време 24-годишният уругваец позагуби титулярното си място в 11-ката на Юрген Клоп, като е оставал на пейката в четири от последните пет мача, в които се появяваше като резерва. Многото пропуски пред противниковата врата обаче настрои някои фенове на Ливърпул срещу него.

Все пак Клоп гарантира за Нунес, който дойде от Бенфика през лятото на 2022 година. През месец март тази година германският мениджър заяви, че дори от ушите на Нунес излиза класа.

Може ли Дарвин Нунес да напусне Ливърпул?

"Той се справи абсолютно повече от просто ОК в първия си сезон, но трябваше да се адаптира, което е свършено. Обича да играе за този отбор заедно с момчетата - качеството излиза дори от ушите му, ако трябва да бъдем честни" - казва тогава Клоп.

Както е известно обаче, германецът се разделя с клуба през това лято. Остава въпросът дали и Нунес ще го стори, след като бе забелязано, че е изтрил всичките си снимки с Ливърпул в профила си в Instagram. Преди часове пък се появи информация, че ПСЖ е готов да плати 77 милиона за нападател на Ливърпул.

Гласували общо: потребители