"Трябва му време" - Петър Хубчев се изказа за Гонзо и обясни къде е силата на Илиан Илиев

Бившият старши треньор на националния отбор на България, Ботев Пловдив, Левски и Берое - Петър Хубчев, коментира избирането на Георги Иванов за президент на БФС.

Хубчев за Гонзо

Опитният специалист изрази мнение, че трябва да се даде възможност на Гонзо да работи в спокойна обстановка:

"Доколкото е възможно от чужбина, проследих развоя на конгреса. След като желанието на клубовете е такова, значи това е правилният избор. Трябва да се даде възможност на новоизбрания президент Георги Иванов да работи спокойно".

ОЩЕ: Летящи бутилки към Георги Иванов - Гонзо, 5 хил. глоба, предупреждение от БФС: Години по-късно спомените "се връщат"

"Всеобщото мнение е, че той е мъжко момче, а и натрупа управленски опит в последните години. Но на Гонзо наистина му трябва време и ще бъде добре за него и за българския футбол, ако го получи. Защото той е президент на БФС, а не на даден клуб", заяви Хубчев пред "Блиц".

Къде е силата на Илиев?

Бившият селекционер на "лъвовете" (2016-2019-а година) се изказа и за работата на Илиан Илиев, назовавайки силата му:

"Илиан също се нуждае от време и от доверие. Той се е доказал в Черно море през годините, въпреки че работата в националния отбор е по-различна от тази на клубно ниво".

"Аз познавам Илиан от времето, когато бяхме не само съотборници, но и приятели в Левски. И знаете ли къде е неговата сила. Той може да обедини много на брой хора в една обща цел. Това говори за добър подход, за добра психология. Илиев притежава всички качества на един успял треньор, но още по-хубавото е, че е обединител и психолог", изтъкна 60-годишният Хубчев пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Легенда на Левски нарече Гонзо "амбициозно и сериозно момче", изказа се и за работата на Илиан Илиев и Николай Костов!

Гласували общо: потребители

Горещи оферти