Невероятно: Новото магическо трио на Щутгарт счупи рекорд на Красимир Балъков!

Щутгарт не успя да спре серията на Байер Леверкузен без загуба, но е на път да си осигури участие в Шампионска лига. Новите звезди на "швабите" вече счупиха един рекорд, в който участие има и нашата легенда Красимир Балъков.

13 гола за Бала през сезон 1996/1997

Серху Гираси, Дениз Ундав и Крис Фюрих вече имат общо 51 гола в Бундеслигата през настоящия сезон - повече от всяко друго магическо трио в историята на Щутгарт. Предишното най-добро постижение се държеше от Фреди Бобич, Джоване Елбер и Краси Балъков през сезон 96/97. Тогава те отбелязват съответно 19, 17 и 13 попадения - общо 49. 

Още: С гол в последните секунди: Байер падаше до 90+7', но спаси суперсерията си

Все по-упорито се говори, че Милан са подновили интереса си към Гираси, който прави истински фурор през кампанията. Освен 25 гола за първенство, гвинеецът има и 2 попадения за Купата на Германия - общо 27 гола в 25 мача. Шокиращото е, че Гираси има освобождаваща клауза от смешните 17 млн евро, което ще улесни неимоверно евентуалните му купувачи.

В другата посока изглежда се е насочил Дениз Ундав. Щутгарт съвсем скоро ще отправят официална оферта към Брайтън, който е собственик на футболиста, която ще покрие клаузата му за освобождаване - около 20 млн евро. Ундав се чувства отлично в Германия, след като на Острова не му потръгна особено - 8 гола в общо 30 срещи за "чайките".

Легендите на България разпиляха звездите на Етър навръх “виолетовото” столетие!

Легендите на България разпиляха звездите на Етър навръх “виолетовото” столетие!

Христо Стоичков отново си спомни за Трифон Иванов: Големият приятел с лъвското сърце ни липсва, отново вали за него

"Положението не е толкова трагично" - Красимир Балъков назова най-важната си задача в Локомотив София

Гласували общо: потребители

Горещи оферти