Минал през ЦСКА 1948 вратар коментира тавана на заплатите във Втора лига (ВИДЕО)

Професионален играч, подвизаващ се във Втора българска лига, взе участие в новата поредица видеа "Познай футболиста". В него популярни влогъри и специални гости опитват да познаят кой е професионален спортист, замаскиран сред няколко аматьори. 

В един от епизодите водещите отново познаха, а професионалистът бе 25-годишният вратар Драгомир Петков. През последните сезони той се подвизава за Струмска слава и в рамките на 149 срещи е запазил 55 сухи мрежи. 

Какви са заплатите

По време на епизода участниците биват подложени на най-различни въпроси, а един от финалните беше за възнагражденията им. Петков не скри, че таванът на заплатите е 1200 лева, макар и първоначално да се представи като играч на Бдин Видин. 

През годините Петков наистина бе стигнал до северняците, както и до ЦСКА 1948 и Локомотив София. Той е продукт на школата на Левски София. В Радомир е работил като Анатоли Нанков, а Transfermarkt оценява Петков на 150 000 евро. 

Още: Анатоли Нанков се наложи да сложи край на силния си период в Струмска слава

Още: Въпреки пропуск на сантиметри от празна врата: Ботев Пловдив на 1/8-финал за Купата на България след хеттрик от Секулич (ВИДЕО)

Определиха съдиите за мачовете на ЦСКА и Ботев Пловдив за Купата на България

Гласували общо: потребители