Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски с големи заявки за следващия сезон

Най-младите футболисти от първия отбор на ЦСКА - Георги Чорбаджийски и Илиан Антонов, отново имаха съществена заслуга за представянето на втория отбор. 

В сряда се проведе последното дерби в Югозападната Трета лига от програмата на редовния сезон. В него Миньор Перник, който официално спечели шампионата още преди няколко седмици, гостува на "червените". 

Срещата завърши 3:3, а сред най-дейните бяха Деян Христов с три гола за гостите и Илиан Антонов с две асистенции. При една от тях той подаде именно към Чорбаджийски. И двамата получиха малко шанс, откакто Стамен Белчев пое първия отбор, но през целия сезон бяха неразделна част от дубъла. 

Интересна е съдбата им от догодина, тъй като ЦСКА ще има нужда от свежи сили и подсилване, но и предизвикателството за втория отбор ще е много по-голямо. Той по административен път ще се изкачи с дубъла на Ботев Пловдив във Втора лига. 

След изиграването на дербито между "червените" и Миньор Перник от 33-ия кръг в сряда - "чуковете" остават първи с 85 точки, 14 преднина пред втория ЦСКА II, който има и един отложен двубой. 

Още: Контузеният Фернандо Каранга тренира с ЦСКА преди гостуването на Лудогорец

Официално от ЦСКА: Стамен Белчев ще даде пресконференция преди гостуването на Лудогорец

Играл в ЦСКА чужденец: Бях щастлив там, но в България беше катастрофа

Гласували общо: потребители