Ювентус не прощава: Управата на "бианконерите" изля гнева си върху Погба


Ювентус не прощава: Управата на "бианконерите" изля гнева си върху Погба
Снимка: Getty Images

1706 0

Нищо за Пол Погба не се получава по начина, по който той желае. След като вторият тест за допинг се оказа положителен - неговият клуб Ювентус, взе сериозни мерки и го наказа жестоко.

Гневът на Юве се стовари върху Погба

Ръководството на Ювентус е било много разочаровано от своя лидер и е взело сериозни мерки по казуса. На Пол Погба му е забранен достъп до тренировъчната база на "бианконерите", а халфът дори вече няма право да влиза в контакт със служители на клуба, информира "L'Équipe".

Първата положителна проба за наличието на повече от нужния тестостерон в тялото на Погба се появи след срещата с Удинезе през август от италианската Серия А.

Въпреки че не взе участие във въпросния сблъсък, а прекара всички минути на пейката, то 30-годишният французин бе избран на случаен принцип от допинг-ченгетата, а в тялото му бе открито завишено количество тестостерон.

Погба се завърна в Юве с трансфер от Манчестър Юнайтед преди старта на сезон 2022/23. Той обаче моментално бе сполетян от неприятна травма и след завръщането си има едва 12 изиграни мача за "бианконерите".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктор Осимен проговори след скандала в Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички