Неприятностите за Пол Погба в Ювентус сякаш нямат край - грози го дълга забрана


Неприятностите за Пол Погба в Ювентус сякаш нямат край - грози го дълга забрана
Снимка: Getty Images

645 0

Звездният полузащитник на Ювентус -Пол Погба претърпя пореден крах в късния етап от кариерата си. След като бе дал положителен тест за допинг, то сега 30-годишният халф направи и втори такъв, като пробата отново се е оказала положителна, информира журналистът Фабрицио Романо.

Цялата сага с положителната проба на Погба

Първата положителна проба се появи за наличието на повече от нужния стандарт тестостерон в тялото след срещата с Удинезе през август от италианската Серия А.

Въпреки че не игра във въпросната среща, а прекара всички минути на пейката, то французинът бе избран на случаен принцип от допинг-ченгетата, а в тялото му бе открито завишено количество тестостерон.

Очаква се много дълго и сурово наказание за французина, а в Ювентус вече са започнали да умуват как да процедират с договора на халфа, с когото са обвързани до края на сезон 2025/26. Най-различни източници твърдят, че състезателните права на 30-годишния играч ще бъдат отнети за 4 години, като на практика това би означавало своеобразен край на неговата кариера във футбола.

Още новини за италианската Серия А може да четете на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички