Алегри смята да се закотви в Ювентус, обяви целта за следващия сезон


Алегри смята да се закотви в Ювентус, обяви целта за следващия сезон
Снимка: GettyImages

2247 0

Треньорът на Ювентус  Масимилиано Алегри обяви, че целта пред „бианконерите“ през следващия сезон ще е триумфиране със Скудетото. Специалистът изрази впечатленията си и за настоящата кампания за тима.

"Трудна седмица, не най-добрата, ако погледнете резултатите от мачовете срещу Севиля и Емполи. Трябва да се съвземем от провалите в тези два мача. Трябва да обсъдим всичко с ръководството, да разберем къде ще играем, дали ще ни пуснат в Лига Европа“, обяви Алегри.

Трябва да се изкачим в класирането, до този момент имаме 69 точки на терена и все още имаме шанс да се класираме за европейските турнири. Сезон на възходи и падения. Достигането до европейско състезание с 10 наказателни точки би било невероятно. Крайният резултат за сезона зависи от мача срещу Милан“, подчерта специалистът, който е и бивш наставник на „росонерите“.

Утре Юве приема Милан в голямото дерби на кръга.

Имам още две години договор. Ще се стремя до последно Ювентус да се върне и да се бори за шампионската титла догодина. Ще бъдем по-силни след този сезон", каза още Алегри.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Италия посочиха алтернативна причина за за наказанието на Ювентус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички