Юлиан Дракслер от ПСЖ ще последва примера на Верати и ще заиграе в Катар


Юлиан Дракслер от ПСЖ ще последва примера на Верати и ще заиграе в Катар
Снимка: Getty Images

1134 0

ПСЖ е напът да осъществи още един изходящ трансфер в Катар. Германският футболист на парижани - Юлиан Дракслер, се е разбрал с катарския Ал-Ахли, след като е бил постигнат обрат в преговорите между двете страни, информира журналистът Флориан Плетенбърг.

Германският журналист твърди, че съгласието за трансфер вече е постигнато, след като в събота (9 септември) Дракслер е отказал да заиграе за Ал-Ахли. Сега той ще подпише контракт с тима до 2025 година, а ПСЖ ще бъде компенсиран с 20 милиона евро за услугите му.

Бившият германски национал е взел окончателно решение за бъдещето си в сряда (13 септември) и скоро ще пътува за Катар, за да премине медицински тестове, които вече са уредени с дата и час.

Дракслер акостира във френския гранд за сумата от 36 милиона евро от Волфсбург. Изминалият сезон обаче той изкара под наем в португалския Бенфика, тъй като не намери място в състава на ПСЖ. 

29-годишният футболист ще последва примера на Марко Верати, който вчера бе официално обявен като играч на катарския Ал Араби и се сбогува емоционално с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички