"Взехме грешното решение за Роналдо": Солскяер си спомни за периода в Манчестър Юнайтед


"Взехме грешното решение за Роналдо": Солскяер си спомни за периода в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1567 0

Бившият наставник на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, даде дълго интервю за авторитетната медия "The Athletic", в което разкри подробности около периода си в клуба. Специалистът говори още за трансфера на Кристиано Роналдо, идването на Ерик тен Хаг и по още редица интересни теми, свързани с "дяволите".

Чувствата след раздялата

"Не съм ядосан, а разочарован. Не успях да свърша мечтаната работа, както се надявах. Първоначално, щях да бъда само 6 месеца и да се забавлявам. Това и направих, особено при победата над ПСЖ. Имах страхотни моменти и когато получих работата за постоянно. Имахме победи, след които никога не съм виждал "Олд Трафорд" да изригва така", сподели Оле.

Бойкот от играчите?

"Не, нямаше такова нещо. Някои от тях просто не се справяха добре. Няма да споменавам имена, но бях много разочарован, когато няколко футболисти отказаха да вземат капитанската лента. Също така бях разочарован, когато други казаха, че няма да играят или тренират, защото искат да напуснат. Имаше информация в медиите, след като напуснах, за това как съм се отнесъл с някои играчи, което беше пълна лъжа, аз имах честни отношения с повечето от съблекалнята".

Работата на Тен Хаг

"Знам през какво преминава той [Тен Хаг]. Това е мечтана работа, но е трудна. Имаме си работа с човешки същества, с техните проблеми и произход, това не е компютърна симулация. Повечето са добри професионалисти, които искат да се справят добре".

Завръщането на Роналдо

"Това бе нещо, което много трудно можеше да се отхвърли и почувствах, че трябва да го вземем, но взехме грешното решение за Роналдо. Чувстваше се толкова правилно, когато подписа и феновете усетиха това в онзи мач срещу Нюкасъл, когато "Олд Трафорд" беше разтърсен (след като Роналдо отбеляза два гола при победа с 4:1). Той все още беше един от най-добрите голмайстори в света, изглеждаше много силен", каза още норвежецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед се готви да "атакува" Реал Мадрид с 40 милиона за бранител.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички